Een blijvende tastbare herinnering voor altijd

 In nieuws, Blog

Gedenksieraden

Met de feestdagen in het vooruitzicht komen er dagen aan vol warmte en gezelligheid samen met de meest dierbare personen om je heen. Op deze momenten kan het gemis van iemand dan ook extra gevoelig zijn. Iedereen die ooit een dierbare heeft verloren kent dit gevoel en weet welke impact dit kan hebben.

Uiteraard kunnen wij deze pijn niet voor iemand wegnemen maar wij kunnen er wel voor zorgen dat er een blijvende tastbare herinnering is aan deze persoon. Een herinnering die je voor altijd bij je kunt dragen of een mooi plekje in huis kunt geven.

Een mooi cadeau voor jezelf of voor iemand anders. Lees verder om meer te weten over de mogelijkheden bij ons.

Iedereen gaat op een eigen manier om met het verwerkingsproces

Iedereen rouwt op een andere manier en gaat anders met het overlijden van een dierbare om. Waar sommige mensen zich prettig voelen bij bijvoorbeeld het bezoeken van het graf, willen anderen graag de as van hun overleden dierbare letterlijk dichtbij zich dragen. Dit kan in een sieraard, urn of in een kunstwerk zijn. Op welke manier jij ook met het verwerkingsproces omgaat, een tastbare herinnering kan jou altijd steun en troost bieden op moeilijke momenten.

Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om het verlies een plek te geven. Onze Gedenkwinkel is een rustige plek waar je de mogelijkheden kunt bekijken om een blijvende herinnering te kiezen. Bij ons hoef je geen druk te voelen, geen haast te maken, maar kun je op je eigen tempo beslissingen maken. Je kunt ons uitgebreide assortiment ook eenvoudig vanuit thuis bekijken en bestellen in onze webshop.

Het belang van aanwezigheid bij het vullen

Het vullen van een assieraad of urn is een bijzonder moment. Wij begrijpen als geen ander dat jij als nabestaande hier graag bij wilt zijn. Bij ons is dit mogelijk! Sterker nog, we raden dit zelfs aan. Wij geloven namelijk dat aanwezig zijn bij het vullen bijdraagt aan de verwerking van het verlies. Uiteraard is de keuze volledig aan jou of je aanwezig wilt zijn bij dat moment, maar weet dat de mogelijkheid er is. Wil je liever online bestellen? Dan leggen we het vulproces gedeeltelijk voor je vast via foto’s. Indien gewenst, kunnen we de foto’s naar je toe sturen. Het is ook mogelijk om er een video opname van te laten maken, hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen.

Een bijzondere herinnering van Memento aan jou

Ben je op zoek naar een bijzondere herinnering aan een overleden dierbare? Of wil je een persoonlijk en uniek cadeau geven aan een speciaal persoon? Dan ben je bij Memento aan jou aan het juiste adres. In onze Gedenkwinkel of in de webshop vind je een zeer uitgebreide keuze aan blijvende herinneringen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen je graag.

 

0