Helaas het is niet anders….

 In Blog

rws-013-rg-027-rg-046-rg026-vier-mem

Op maandag 14 december kregen we het bericht waren velen voor vreesde….Alle winkels behalve die essentieel zijn voor de eerste levensbehoeften gaan dicht. Wij gaan dus ook vanaf morgen dicht. Het is is niet anders, we hebben dit te accepteren en dienen onze verantwoordelijkheid te nemen. 

Wat betekent dit nu concreet voor alle mensen die al bestellingen hebben geplaatst, mogelijk een afspraak hebben gemaakt om deze week naar onze winkel te komen. Allereerst zullen we met iedereen contact opnemen. We gaan samen kijken naar een passende oplossing. Wij zullen tijdens het overleg deze samen gaan bespreken.

Concreet betekent deze lock-down dat wij tot en met 19 januari gesloten zullen blijven. Wij weten dat in deze maand veel mensen naar onze winkel komen voor geschenken voor de kerst. Helaas kunt u ons nu niet bezoeken.We zijn nu aan het kijken naar de mogelijkheden naast onze webshop om toch te helpen met het maken van een keuze bijvoorbeeld. Zodra wij hier nieuws over hebben zult u het vinden op onze site alsook op onze Social media kanalen.

Ik ben blij en trots dat wij de afgelopen periode mensen hebben kunnen helpen met het vinden van een mooi sieraad of een persoonlijke urn. De situatie waar we allemaal in zitten dwingt ons hier toe. Ik zie iedere dag, ik hoor iedere dag wat dit virus met mensen kan doen. Wees verstandig en hou je aan de voorschriften. Dat is de enige manier om dit vreselijk virus er onder te krijgen. Wees lief voor elkaar en zorg voor elkaar.

Liefs Marie-Louise
Recommended Posts
0