Vakantiekriebels…?

 In Blog

Heb jij het ook al? Die kriebels als het bijna zomervakantie is?

We hebben een de laatste twee weken mogen klappen in onze handen met het weer. Echter zoals het ons Nederlands betaamt moeten wel uiteraard ook even klagen. We klagen voornamelijk over de temperatuur. Hoe warm het is geweest overdag, hoe warm het is in de avond, en dan hoe warm het is in de nacht. Het koelt niet af, het waait niet etc. etc.

Neemt niet weg dat de basisscholen bijna vakantie hebben. Onze oudste zoon zit in de kleurterklas en heeft dus over 3 dagen VAKANTIE!! Hij is er ook wel aan toe geloof ik. De afgelopen twee ochtenden hoorde ik met name; ,,mama ik wil niet naar school’’, ,,mama ik ben nog moehoehoe’’, ,,ik wil niet overblijven mama’’. Met andere woorden onze zoon is helemaal klaar voor de zomervakantie.

De zomervakantie is een vakantie waar we vooral samen met elkaar en met geliefden proberen te genieten van zomerse dagen en zwoele avonden. Ook wij gaan dat dit jaar proberen. Mijn man en ik hebben ieder onze eigen ondernemingen dus we proberen op het moment dat we “vrij” kunnen “plannen” dit ook te doen.

Geen vliegreis…

Deze zomer geen vliegreis naar de VS, camping in Frankrijk of autotrip naar Oostenrijk. We hebben besloten om enkele dagen weg te gaan zo gaan we naar een pretpark in Kaatsheuvel. We zullen vast nog een dierentuin gaan bezoeken met familie en/of vrienden. Ze willen graag nog een keer naar het museum met het grote witte konijn. Achter in de tuin het zwembad opzetten, fietsen, wandelen. Mogelijkheden genoeg.

Zoals velen van jullie misschien weten heb ik verschillende ondernemingen. Zonder medewerkers zou dit ook allemaal niet mogelijk zijn. Ik heb een topteam naast me staan het gehele jaar. Ook zij verdienen een moment van rust. Bijkomen en genieten van en met geliefden. Door ons vak weten we ook hoe belangrijk deze momenten zijn.

We hebben dan ook besloten om dit jaar onze winkel twee weken in totaal te sluiten. Niet opvolgend maar twee losse weken. De eerste sluiting is maandag 15 juli tot en met dinsdag 23 juli. Vanaf woensdag 24 juli zijn wij dan weer regulier geopend tot onze tweede vakantiesluiting. Deze zal zijn maandag 2 september tot en met dinsdag 10 september.

Reflecteren…

Zo kunnen we ook even reflecteren. Bedenken hoe we nog meer mensen “blij” mogen maken met een bijzondere herinnering. We hebben sinds de opening in 2016 al honderden mensen mogen verwelkomen in onze winkel maar ook op onze webshop. Waar we dachten lokaal te ondernemen met een landelijke dekking via de webshop krijgen we inmiddels veel bezoekers uit het gehele land. Ook online weten mensen ons te vinden. Van Groningen tot Zuid-Limburg. Ook over de grens blijken wij iets te kunnen bijdragen. Inwoners van België en Duitsland bezoeken ook onze webshop en winkel met regelmaat. Dat zet je toch aan het denken.

Voordat we nu gaan “bijkomen” wil ik graag alle mensen bedanken die ons gevonden hebben. Bedanken voor het vertrouwen, voor het geduld, voor de reacties via Klantenvertellen of via onze Social Media kanalen. Om zoveel mogelijk mensen te laten weten wat er allemaal mogelijk is nadat je een dierbare bent verloren wil ik jullie vragen om dit bericht te delen. Om onze toekomstige berichten via Social Media kanalen te delen. Dit een laagdrempelige manier voor mensen te laten zijn om ons te bezoeken, fysiek of online.

Ik wens jullie allen een fijne vakantie.
Ook namens mijn team en gezin.

Liefs Marie-Louise

Recent Posts
0
Zilveren-ring-gouden-disc-initiaal-vingerafdruk-zirkonia-see-you-memoriall-mementoaanjoui